Zářijový program v Divadeliéru

Zářijový program v Divadeliéru

Divadeliér připravil na září výstavu obrazů Petry Šplíchalové, pohádku Potrestaná pýcha a koncert kapely Patti Smith tribute band.

1. 9. – 30. 9. / výlohy Divadeliéru
VÝSTAVA PETRY ŠPLÍCHALOVÉ
Petra Šplíchalová, vysokomýtská rodačka, která od svých dvaceti let cestovala (Praha a Anglie, kde žila dlouhá léta, tvořila a vystavovala). Nyní působí v České republice jako fotografka. Po dvou letech se vrací s výstavou obrazů do Divadeliéru, který je pro ni srdcovou záležitostí, což nás nesmírně těší. Vernisáž výstavy proběhne v neděli 1. září v 16.00 před výlohami Divadeliéru.

Sobota 7. 9. od 9.00 / náměstí Přemysla Otakara II.
POHÁDKA POTRESTANÁ PÝCHA
Srdečně vás zveme na pohádkovou novinku divadla Di z Divadeliéru na motivy pohádky Boženy Němcové o Pyšné princezně a králi Miroslavovi, kterou zahrajeme v rámci Městských slavností.
Vstup zdarma

Čtvrtek 19. 9. 19.00 / Divadeliér
PATTI SMITH TRIBUTE BAND
Kapela Patti Smith tribute band právě slaví 6 let od svého založení a má v repertoáru přes 20 písni slavné umělkyně, včetně nejznámějšího hitu Because the Night, a je jediná svého druhu v ČR. Uslyšíte vysokomýtskou rodačku Soňu Hájkovou s doprovodem kytaristy Slávy Šraitra, baskytaristy Honzy Gregara a mladého bubeníka Honzy Kratochvíla.
Vstupné dobrovolné.

Adéla Pellarová